Viime kerralla lupailin kertoa jotakin miehen ja naisen sydämistä. Minulla ei ole kuitenkaan mitään kerrottavaa siitä aiheesta, joten tämän päivän kirjoitus noudattaa blogin yleistä linjaa pettää lupaukset ja olla kirjoittamatta mistään. Eli tänä päivänä on yhtä paljon kerrottavaa kuin mummosi mummolla yksinäisessä arkussaan.

Voisin kuitenkin tuumailla erästä asiaa: ovatko naiset Venuksesta ja miehet idiootteja? "Tuohan on sukupuolisyrjintää!" joku saattaisi huutaa vihastuneena, hämmentyneenä tai riemuisssaan. Mutta jos on edes pieni mahdollisuus venuslaisten salaliitosta, niin eikö se kannata ottaa tosissaan?

Voin sanoa tuntevani Venuksen aika hyvin, olenhan sentään ollut naisten kanssa varsin läheisissä tekemisissä. Venus on Second rock from the Sun eli aika lähellä rakasta Tellervoamme, lähimmillään 42 miljoonan kilometrin päässä. Venuksen voi nähdä iltasella, jos ikkuna on oikeassa seinässä tai katossa. Venus on melkein samankokoinen Tellervomme kanssa, mutta kaikella kunnioutuksella Tellus on kyllä paljon coolimpi... Venlan lämpötila 480 astetta! Herrani Zarathustra, sinne me muutetaan!

Venlalla on vain yksi kuu. Tiedemiesten lempinimi sille on Keltainen äpärä. Kuun ja Venlan välissä on kuitenkin aika suuri kivenjärkäle, jonka (uskokaa tai älkää) omistaa Mercedes Benz - näin ollen sitä kutsutaan Mersuksi. Jos kaverisi on käymässä Mersussa, voit olla hänen kanssa yhteydessä Messengerillä. Näin helppoa on nykyaikana, toista se oli silloin kun äitini joutui synnyttämään minut ja huusi tuskasta.

Keltainen äpärä on siitä merkillinen kuu, että se sisältää 99, 8% aurinkokunnan jätteestä. Kestävän kehitys on KÄ:ssä vasta aloillaan, mutta se on hyvä esimerkki siitä, miksi meidänkin kannattaa vähentää kulutustamme. KÄ:ssä on jatkuva sota ja sen takia vielä kuumempi kuin Venlalla.

Tämä nyt ei ollutkaan älykköfilosofista tekstiä. Ehkä minä voisin tässä vielä vähän sitä harrastaa. Mutta miksi? Mitä hyötyä siitä on minulle? Ehkä se on onnellisuuttani vastaan. Mutta eihän onnellisuus ole aina päämääräni. Onko minulla edes päämääriä? Ehkä minun pitäisi saada naista... Taidan soittaa naapurille. Pitää sanoa hänelle, että ottaa kynttilät mukaansa.