tunnustan tehneeni väärin kaikkia blogittajia kohtaan. olen ollut epärehellinen. mutta oikeasti en ole ollut vielä. tänään ei siis olekaan mitään kerrottavaa, vaikka äsken niin saatoin luullakin.

noh, koska älykkö-filosofiset tuumailut ei oikein lähtenyt käyntiin, tunsin itseni antitoiveikkaaksi. minun oli tehtävä jotain. mietin, mikä on kaikkien blogien salaisuus. oikea aivopuoliskoni hyrräsi kuin... kuin... tietokone ja sitten minä sen kekkasin. salaisuuksien salaisuus, juttujen juttu... blogittajien salaisuus on selibaatti! sen takia kaikki ovat niin kärttyisän ja vittumaisen pikkuilkeitä. sen takia he eivät koskaan kerro seksistä....

...mutta, mutta...

jos he olisivat selibaatissa, eikä se tarkoittaisi sitä, että seksi olisi ainoa asia, jota he pystyisivät ajattelemaan? tämä on pippuri korvassani.

noh, kuitenkin... koska luulin, että selibaatti on kaikkien blogittajien salaisuus, päätin kokeilla sitä itsekin. mutta koska näin ei kuitenkaan ole, voin ihan hyvin soittaa omalle kettutytölleni ja käskeä hänet tuomaan kaikenlaisia ekologisia voiteita. ja kynttilöitä tietenkin. ja ehkä luomukermaa, josta voi valmistaa eettistä luomukermavaahtoa.