voihan himskatin rupikonnat ja kehvelin kastemadot, kun ei ole kauheasti kerrottavaa. mutta voihan pornotähtien kuolintapaukset ja heroinistin päiväannas, kun ei ole mitään kerrottavaa. näin siis tänään, niin siis viime viikonloppu, kun näin ojassa makaavan spurgun, jolla ei ollut heittää yhtään tupakkaa. silti hänet maasta nostin, joten pisteet taisivat tulla minulle.

ja kyllähän minä tiedän, mitä tämä kaikki tarkoittaa... sulje siis silmäsi sinä kaksikätinen pikakirjoittaja ja varo, ettei tämä sähköimpulssien tulva iske alaruumiiseesi.

tämä nimittäin on...

taitaapi olla...

ei enempää mutta silti jotain hyvältä tuntuvan uhkeaa...

ei paljonkaan eroottista vaan pikemminkin pornahtavaa....

kaikkien aikojen älynmöläykset koottuna yhteen....

tästä hirtetty kirahvi sinua varoitti...

Älykkö-filosofiset tuumailut

(osa 2,000)

Jo kauan ennen ajanlaskua ja jo kauan ennen digitaalikelloa on käsitetty aika. Mutta, saanen silti pirahtaa, mitä tämä aika itse asiassa on. Aika-sanassa on neljä kirjainta ja niin on monessa muussakin... ensimmäiseksi tulee mieleen sek... sesi. tai siis sexi. ja tietysti myös nain... niin kuin woma... eli ei enemmän aurinkorasvaa kuin nane. äh... ei taida olla paljoakaan nelikirjaimisia sanoja. Mutta! Taas kerran lukija on käsittänyt kaiken väärin! Oikeasti sillä, että aika-sanassa on neljä kirjainta, ei ole paljoakaan merkitystä!

Aika nimittäin numeroidaan ja monet matemaattisten aineiden opettajat ovat leveältikin sitä mieltä, että aikaa ei ole ilman numeroita. Tämä on naurettavaa. Miten minä voin tuumailla mitään, jos joku hyvin koulutettu neropatti on niin idiootti. Ja matemaattisten aineiden opettajat ovat hyvinkin paljon sitä mieltä, että numerot ovat maailman seksikkäin asia. Numerot ja numerot ja numerot... äh... välillä oikean neron on niin vaikeaa, kun kukaan muu ei näe mitään muuta kuin niitä helvetin numeroita. tunkekaa anukseenne ne numerot! tai avaruusalukseenne!

antakaa minulle anteeksi, en ole saanut naista neljään tuntiin. erään japanilaisen valokuvaajan piti tulla käymään luonani, mutta hän päättikin jäädä sinne perkeleen tukholmaan. on kuulemma suuret orgiat.... ainoa keino tyydyttää itseni taitaa nyt olla... etsiä se viime vuonna ostamani webbikamera ja runkata julkisesti... toivottavasti saadaan hyvä kuva sinne tukholmaan.