Joillakin ihmisillä on tapana kirjoittaa blogia, vaikkei heillä ole mitään kerrottavaa. Niin myös minulla ja varsinkin nyt.

Nyt sain sitten tämän hypernerokkaan idean aloitaa älykkö-filosofiset tuumailut. Koska arkiset asiat kuten kusella käyminen ja syöminen ovat lähiaikoina menettäneet mielenkiintoni, mikä on näkynyt myös bld:n tasossa, on minun yhdistettävä harmaat mutta silti sähköiset hiukseni ja pohdiskella jotain todella nerokasta.

Älykkö-filosofiset tuumailut, osa 1

Jo lapsena ymmärsin, miten tärkeitä elimet ovat ihmiselle. Silloin tajusin myös, miten hyvältä nainen näyttää ilman vaatteita tai pikemminkin miten hyvältä naisen tissit näyttävät.

Tämä kysymys ei kuitenkaan niin yksinkertainen. Vain joku dorka pitää elimiä itsestään selvyytenä. Elimet-sana alkaa eellä eli samalla kirjaimella kuin erotiikka. Mutta, tämä on juuri se asia, joka johtaa ihmiset harhaan! Itse asiassa kirjaimilla ei ole mitään väliä! Kun pääset eroon tästä sekoittavasta asiasta, voit jatkaa lukemista.

Miksi ihmisellä on elimet? Siihen ei yksinkertaisesti ole mitään syytä! On erittäin epätodennäköistä, että jollekin vain muotoutuu elimet. On mahdollista, että ihminen on ITSE päättänyt valita, ottaako hän elimet vai ei. Tämä on kaukaa haettua, mutta silti paras ratkaisu.

Jatkuu...

Ensi kerralla naisen ja miehen sydämistä
http://mdchoice.com/photo/img/img0112.jpg